Objekti Teuta 3

Ka përfunduar realizimi i objektit në plazhin e Durrësit. Vendodhja e objektit  është në pozicion të favorshëm. Është vetëm 30 mt. nga bregu i detit dhe në rrugën kryesore. Gjithashtu i i kufizuar me hotel Belleview garanton  qetësi  absolute dhe i rrethuar me gjelbërim.  Objekti është i garantuar me furnizimin me ujë  edhe gjatë periudhave të verës, ku mungesa është më e theksuar, falë instalimit të rezervuarëve që funksionojnë në mënyrë të pavarur. I gjithë blloku është i lidhur dhe furnizohet nga ujësjellës kanalizime Durrës, dhe  çdo banor disponon kontratën dhe librezën.

Godinë banimi dhe shërbimi 6 kate banimi dhe ambjente shërbimi. Lagjia n.13, Plazh ,Durrës.
VENDODHJA E OBJEKTIT DHE PËRSHKRIMI I ZONËS
• 400 mt nga ura e Dajlanit në drejtim të Plepave, në rrugën kryesore.
Mënyra e ndërtimit të objektit:
• Objekti është me konstruksion beton arme, muret me tulla të lehtësuara. Suvatimet me fino të gatshme. Fasada me suva plastike. Objekti është i pajisur me ashensor. Shkallët janë të shtruara me mermer.
Mënyra e ndërtimit të apartamenteve si më poshtë:
• Dyert e brendshme janë MDF , ndërsa dera e jashtme e blinduar.
• Dritaret dhe dyert e ballkoneve janë duralumin me dopio xham.
• Pllakat e shtrimit importi.
• Pllakat e banjës importi.
• Pajisjet hidrosanitare importi . Banja ka pjatë dushi, bide, wc, lavaman dhe dalje për lavatrice.
• Objekti është i pajisur me rezervuar uji me pompë.
• Sistem citofonie, telefonie (jo numër telefoni) dhe instalim antene televizive me sistem të centralizuar në tarracë.

1-1
2-1
3-1