Objekti prane Kopshtit Botanike

VENDNDODHJA E OBJEKTIT DHE PERSHKRIMI I ZONES

  • Tirane, rruga Komuna e Parisit, prane kopshtit botanik. Objekti ndodhet ne rreze te kodres, afersisht 100 mt.siper unazes se re. Eshte zone me studim per ndertime 3 dhe 5 katesh.

Menyra e ndertimit te objektit:

  • Objekti eshte me konstruksion beton arme, muret me tulla te lehtesuara. Suvatimet me fino te gateshme. Fasada mesuva plastike te kombinuar me veshje pllaka dekorative. Objekti eshte i paisur me ashensor. Shkallet do te jane te shtruara me mermer.

Menyra e ndertimit te apartamenteve si me poshte:

  • Dyert e brendshme jane MDF , ndersa dera e jashtme blinduar.
  • Dritaret dhe dyert e ballkoneve termoplastike, teknollogji Gjermane, dopio xham.
  • Pllakat e shtrimit importi.
  • Pllakat e banjes importi.
  • Pajisjet hidrosanitare importi . Banja ka pjate dushi, bide, wc, lavaman dhe dalje per   lavatrice.
  • Objekti eshte i pajisur me  rezervuar uji me pompe.
  • Ka sistem video-citofonie, telefonie (jo numer telefoni) dhe instalim antene televizive dhe satelitore me sistem te centralizuar ne tarrace.

Pregatitja e larte dhe aftesite e Stafi drejtues dhe e Stafit ekzekutues mundesojne nivelin e cilesise se ndertimeve te kryera nga firma jone.  Zbatimi i normave te sigurise teknike per perzgjedhjen e materialeve perben prioriten kryesor.

Cmimet e shitjeve te ambjenteve:

Pronat jane te regjistruara dhe shitja behet me certifikaten e pronesise (hipoteke)

Per informazione me te hollesishme jeni te lutur te kontaktoni zyren e shitjeve.

1-1
2-1
3-1